Heeft u ook een KLUS VOOR ABEL?
schutting-na.jpeg
Nieuwe schutting
Slide
Oude situatie
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Huisrenovatie: Schuur

Het zat in eerste instantie even wat tegen, kwam op meer werk uit dan gedacht, maar ze, dachten mee, gingen er tegen aan en hebben het uiteindelijk zeer tevredenheid uitgevoerd

15-01-2023
Gemeente: Geffen
Sander

Schutting of hek plaatsen

Christopher reageert snel op mail en whatsapp berichten. Vanaf het eerste begin een zeer plezierig contact. Hij stelt vragen naar mijn wensen en speelt daar goed op in met zijn offerte. In de uitvoering een vakman die het werk goed voorbereid en daardoor mooi werk aflevert conform de afspraken over tijd en geld! Klasse kerel!!

14-01-2023
Gemeente: Zeist
Hans

Kleine klus: Installatie, Reparaties; Kasten of planken, Licht en e...

Chris heeft bij ons een aantal kleine klussen gedaan. Hij is vriendelijk, werkt snel en precies, en heeft tussendoor ook nog een aantal kleine dingetjes opgepakt die hem opvielen. Super!

27-11-2022
Gemeente: Den Bosch
Anoniem

Tuinonderhoud

Wij zijn heel erg tevreden! Vanuit de vraag van onze buren en ons om een schutting te plaatsen bleek dat we eigenlijk heel iets anders wilden. Chris heeft hier heel creatief in meegedacht. Bij ons hoeft uiteindelijk alleen gesnoeid te worden en de buren krijgen hulp bij tuinonderhoud, het herinrichten van hun tuin en het plaatsen van een schutting. Probleem verholpen! Dank je wel, Chris!

22-11-2022
Gemeente: Breda
Henske Schipdam-Nio

Kleine klus: Reparaties, Herstellen of aanpassen; Kasten of planken...

Erg vriendelijke man, snel ter plaatse en is ook snel ter zaken om het werk te verrichten.

14-11-2022
Gemeente: Breda
Laurens

Grond afgraven of egaliseren: Sleuf graven

Keurig bijtijds arriveerden dhr. Abel met zijn werkmaat. Het hele karwei verliep probleemloos en wat zij achterlieten zag er beter uit dan voor aanvang werk. Ze isoleerden de waterleiding extra, trokken een sleuf tbv de elektrakabel en herstelden het terras.
Alle rommel werd keurig meegenomen. En alles binnen de veronderstelde tijd. Vaklui.

09-11-2022
Gemeente: Nuenen
Dethmer

Schutting geplaatst

Chris kwam snel met een volledige offerte en na een telefonische toelichting kwamen we snel een mooie prijs overeen. De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd en de specifieke oplossingen werden in goed overleg gevonden. Nog een lampje opgehangen om het helemaal af te maken. Kortom een enorm fijne ervaring die ons een erg mooie schutting van kwaliteit heeft opgeleverd. Voor vervolgklussen zullen we Chris zeker weer benaderen.

06-11-2022
Gemeente: Woerden
Ivar

Schutting geplaatst

Super vriendelijk, zeer vakkundig in twee dagen een oude schutting verwijderd en een super strakke nieuwe schutting geplaatst..... zeker een aanrader.

20-10-2022
Gemeente: Tiel
Sjoerd de Wit

Gazon gelegd

Superblij met het resultaat. Op de afgesproken dag gazon gelegd. Zeer correct als persoon en de tuin netjes achter gelaten! Heeft alle benodigde machines en gereedschap zelf, waaronder een graafmachine. Ik zal hem voor de volgende klussen altijd bellen! Zodra de buren akkoord zijn, een schutting laten zetten.

06-09-2022
Gemeente: Valkenswaard
Patrick Westreenen